Проектот Библиотека на Цивилното Општество има
  за цел да го чува, собира, зачува и прошири
  знаењето за граѓанското општество, демократијата и
  развојот. Инспириран е од фактот дека голем дел од
  истражувањата, искуството, know-how, како и
  одлични податоци се изгубени засекогаш кога веб
  страниците на организациите престануваат да
  постојат, кога финансирање згаснува. Ако сакате
  вашите публикации да бидат вклучени во
  Библиотеката на Цивилното Општество,
  контактирајте не на office@deso.mk.

 

Civil Society Library/ Top 5 Most Downloaded E-Publications in the Period 1-31 January 2017
   Title Downl.
1  Analiza pravilnika/odluka o cijenama zdravstvenih usluga u BiH 170
2
Обновливи извори на енергија и енергетска ефикасност во руралните средини во Република Македонија
67
3
Sistemi i Arsimit dhe Zhvillimi Ekonomik i Kosovës/ Promovimi i Zhvillimit Ekonomik Nëpërmjet/ Shoqërisë Civile Faza II (2002-2004)
60
4
Standardizacija romskog jezika
50
5

 Djeca s teškoćama u razvoju

50


Click here to see the Top 20 Most Downloaded E-Publications in the Period 1-31 January 2017.

Click here to see the Top 20 Most Downloaded E-Publications in the Period 1-31 December
 2016.