Skip Navigation LinksCSL home > Library > Document

СПОРЕДБЕН ПРЕГЛЕД НА ЛИСТИТЕ НА КАНДИДАТИ ЗА ПРАТЕНИЦИ...

w

Споредбен преглед на листите на кандидати за пратеници помеѓу предвремените парламентарни избори во 2014 и 2011 година

17 pages, pdf
 Download Back

 


Споредбен преглед на листите на кандидати за пратеници
помеѓу предвремените парламентарни избори во 2014 и 2011 година


Publisher: Македонски центар за меѓународна соработка-МЦМС, Македонија

Date: 2014

Volume: 17 pages, pdf


Description

Овој преглед цели кон прикажување на сличностите и разликите помеѓу кандидатските листи на четирите најголеми парламентарни партии и коалиции за претстојните предвремени парламентарни избори 2014 во споредба со оние од претходните предвремените парламентарни избори во 2011. Прегледот е направен врз основа на постојните информации достапни на веб-страните на политичките партии ВМРО-ДПМНЕ, СДСМ, ДУИ и ДПА и архивата на Мојот избор 2011.