Skip Navigation LinksCSL home > Library > Document

MONITORUESI I KORRUPSIONIT: RAPORTI I MONITORIMIT MBI A...

w

Monitoruesi i Korrupsionit: Raporti i Monitorimit mbi Aktivitetet e Institucioneve Publike të Kosovës në Luftë kundër Korrupsionit, Raporti i - IV - May 2010

15 pages, pdf
 Download Back

Raporti i - IV - | Për Muajin May 2010
MONITORUESI I KORRUPSIONIT
Raporti i Monitorimit mbi Aktivitetet e Institucioneve Publike të Kosovës në Luftë kundër KorrupsionitPublisher: FOL Movement, Kosovo

Date: May 2010

Volume: 15 pages, pdf


Description

Korrupsioni, i vlerësuar si sfida kryesore për instalimi i Misionit të BE-së për Sundimin e shoqërinë e Kosovës përgjatë 11 viteve të Ligjit, EULEX, dhe forcimi i thirrjeve të tranzicionit, vazhdon të mbetet shqetësim i shoqërisë civile, kanë prioritetizuar ‘luftën përbashkët i të gjithëve.