Skip Navigation LinksCSL home > Library > Document

“MARRËDHËNIET SHQIPËRI-GREQI NË SYTË E PUBLIKUT SHQIPTA...

w

“Marrëdhëniet Shqipëri-Greqi në sytë e publikut shqiptar – perceptime 2013’’

49 pages , pdf
 Download Back
“Marrëdhëniet Shqipëri-Greqi në sytë e publikut shqiptar – perceptime 2013’’Publisher: Friedrich-Ebert-Stiftung , Albania

Date : March ,  2014

Volume: 49 pages , pdf

Description


Në intervistën e tij të parë për gazetën e rëndësishme greke Kathimerini, pas zgjedhjeve të 23 qershorit, Kryeministri i ri Edi Rama tha se periudhës së dimrit Siberian në marrëdhëniet ndërmjet Greqisë dhe Shqipërisë po i vjen fundi dhe se ‘vera’ po afrohet pak nga pak. 1 Ai po i referohej problemeve që kanë patur të dy vendet pas dështimit për arritjen e një marrëveshjeje reciproke mbi caktimin e kufijve të shelfit kontinental dhe zonave bregdetare Greqi-Shqipëri ose siç njihet ndryshe nga media dhe opinioni publik shqiptar çështja e kufirit detar.