Skip Navigation LinksCSL home > Library > Document

LAJMET E RREME, KËRCËNIMI I DEMOKRACISË

w

Lajmet e rreme, kërcënimi i Demokracisë

12 pages, pdf
 Download Back

 

Lajmet e rreme, kërcënimi i Demokracisë

Publisher: Fondacionit Konrad-Adenauer, Zyra në Prishtinë

Volume: 12 pages, pdf

Descipriton:

Shoqëria njerëzore po kalon një tranzicion të çuditshëm, ku frika nga sulmet bërthamore është transformuar në frikë nga mashtrimet dhe manipulimet përmes lajmeve të rreme. Potenciali për të prodhuar dhe përkrahur lajme të tilla ka dëshmuar se mund të ndërhyjë në procese madhore dhe të bëjë dëme të paprecedenta, madje edhe të rrëzojë apo ndërrojë qeveri të një shteti.