Skip Navigation LinksCSL home > Library > Document

LUFTA KUNDËR DEZINFORMATAVE NË MAQEDONINË E VERIUT: SI ...

w

LUFTA KUNDËR DEZINFORMATAVE NË MAQEDONINË E VERIUT: SI MUND T’I PËRGJIGJET KUVENDI KËSAJ SFIDE?

11 faget, pdf
 Download Back

 

LUFTA KUNDËR DEZINFORMATAVE NË MAQEDONINË E VERIUT: SI MUND T’I PËRGJIGJET KUVENDI KËSAJ SFIDE?

 

Botues: The Centre for European Security Studies

Vellimi: 11 faget, pdf 

Përshkrim:

Fushatat me dezinformata gjithnjë e më tepër po kërcënojnë demokracinë në nivel botëror. Pandemia e Kovid-19 ka rritur kërcënimin edhe më shumë, pasi dezinformatat dhe manipulimi me opinionin publik hyjnë në fushën e shëndetit publik. Në Maqedoninë e Veriut, përpjekjet për të adresuar dezinformatat janë të kufizuara në disa iniciativa me politika të udhëhequra nga Qeveria, si dhe iniciativa joformale nga OJQ-të lokale dhe ndërkombëtare, ndërsa Kuvendi dhe komuniteti më i gjerë janë të përfshira shumë pak.