Skip Navigation LinksCSL home > Library > Document

LIBRI PLOT NGJYRA HISTORIA E QENDRAVE MËSIMORE

w

Libri plot ngjyra Historia e Qendrave mësimore

100 pages, pdf
 Download BackLibri plot ngjyra Historia e Qendrave mësimore


Publisher: Kosovo Foundation for Open Society (KFOS)

Volume: 100 pages, pdf

Description

Rrezet e kthjellëta të diellit ngrohnin Qendrën Mësimore në Mahallën e Romëve të Mitrovicës, duke i dhënë një ndjesi paqeje. Teksa afrohesha, disa fëmijë me fytyra të gëzueshme bisedonin me njëri-tjetrin duke u kënaqur në qetësinë e rrugës përskaj. Është i zakonshëm ky ambient këtu, lumturia e thjeshtë e të qenit, ndryshe nga shumica e komuniteteve jo-RAE, pranimi pa kushte i asaj që është dhe asaj që do të vijë.