Skip Navigation LinksCSL home > Library > Document

РАЗВОЈОТ НА СОЦИЈАЛДЕМОКРАТИЈАТА

w

Развојот на социјалдемократијата

56 pages, pdf
 Download BackРазвојот на социјалдемократијатаPublisher: Фондација Фридрих Еберт

Volume: 56 pages, pdf

Description:

Денес, социјалдемократите во Македонија се исправени пред нови предизвици. Тие, веќе како дел од големото семејство на работнички, социјалистички и социјалдемократски партии на кое му припаѓаат, за своите програми и активности се инспирираат од најдобрите пракси и резултати на современите социјалдемократски партии во светот, кој постојано се менува.