Skip Navigation LinksCSL home > Library > Document

МЛАДИНСКИТЕ ПЕРСПЕКТИВИ НИЗ ПРОЦЕСОТ НА ИСТРАЖУВАЊЕ

w

Младинските перспективи низ процесот на истражување

135 pages, pdf
 Download BackМладинските перспективи низ процесот на истражување Publisher: Фондација „Фридрих Еберт“ – Скопје

Volume: 135 pages, pdf

Description:

Оваа публикација е збирка на резултатите од спроведените истражувања во рамки на Академијата за млади истражувачи 2013. Во нив се обработени широк спектар на теми од областа на човековите права, работнички права и синдикати, студентски организации, културолошки вредности, политичка партиципација преку социјални медиуми, насилство помеѓу младите, инволвираност во локалната заедница и други.