Skip Navigation LinksCSL home > Library > Document

GREQIA DHE MARRËDHËNIET SHQIPTARO-GREKE NË MEDIAN E SHK...

w

Greqia Dhe Marrëdhëniet Shqiptaro-Greke Në Median e Shkruar Shqiptare 2014

45 pages , pdf
 Download Back

Greqia Dhe Marrëdhëniet Shqiptaro-Greke Në Median e Shkruar Shqiptare 2014


Publisher: Friedrich-Ebert-Stiftung, Albania 

Volume: 45 pages, pdf

 
Description:

Në dhjetor 2013, në konferencën “Duke debatuar marrëdhëniet e sotmeshqiptaro-greke”, Instituti Shqiptar i Studimeve Ndërkombëtare (AIIS) dhe Fondacioni Helen për Politikën e Jashtme dhe Europiane (ELIAMEP), të mbështetura nga Fondacioni Friedrich Ebert, prezantuan në Tiranë gjetjet e studimeve të tyre mbi perceptimet e shqiptarëve dhe grekëve për njëri-tjetrin, për marrëdhëniet midis dy shteteve si dhe rreth shumë dimensioneve të tjera sociale, politike dhe ekonomike të marrëdhënieve shqiptaro-greke.