Skip Navigation LinksCSL home > Library > Document

ZHVILLIMI EKONOMIK- ARSIMI PROFESIONAL - MIRËQËNIE PË...

w

Zhvillimi Ekonomik- Arsimi Profesional - Mirëqënie për Shqipërinë

32 pages, pdf
 Download Back
Zhvillimi Ekonomik-  Arsimi Profesional -  Mirëqënie për ShqipërinëPublisher: Friedrich-Ebert-Stiftung , Albania
 
Volume : 32 pages , pdf
 
Description


Konferenca “Zhvillimi Ekonomik – Arsimi Profesional – Mirëqenia në Shqipëri”, qysh në titullbën bashkë tri fjalë kyçe për zhvillimin e Shqipërisë. Falë organizatorëve dhe partnerëve të shumtë nga fusha e arsimit profesional u ftuan dhe morën pjesë në këtë konferencë përfaqësuesit më të rëndësishëm të ekonomisë, politikës dhe arsimit, pasi vetëm një bashkëpunim intensiv i këtyre aktorëve do të mund të krijojë kushtet për një arsimim cilësor e me perspektivë në shërbim të një rritjeje të qëndrueshme në vend.