Skip Navigation LinksCSL home > Library > Document

ЈАВНОТО МИСЛЕЊЕ ЗА АФЕРАТА ПРИСЛУШУВАЊЕ: АНКЕТА НА ЈАВН...

w

Јавното мислење за аферата прислушување: Анкета на јавно мислење

12 pages, pdf
 Download Back

 


Јавното мислење за аферата прислушување: Анкета на јавно мислење


Publisher: Македонски центар за меѓународна соработка-МЦМС, Македонија

Date: 2015

Volume: 12 pages, pdf


Description

Институтот за демократија „Социетас цивилис“ Скопје (ИДСЦС) и Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС) во соработка со телевизија Телма започнаа серија на истражувања на јавното мислење за актуелни политички теми. Темата на ова теренско истражување беше јавното мислење по повод објавувањето на снимки од прислушувани разговори помеѓу видни јавни личности од партиите на власта, опозицијата, медиумски работници и членовите на правосудните органи.